Thursday, 25. April 2024
 
   
 

 

 

Iz dnevnih sob smo se preselili na vrtove in terase. Na čem se bomo »martinčkali«? H.O.M.E. predstavlja novo zunanje pohištvo.

 

Več si preberite v reviji H.O.M.E. april-maj 2013

 

 



 

Enyo, Manutti

 

Stol deluje lahkotno in elegantno. Ker ga odlikujeta okvir iz aluminija in pletivo iz umetnega materiala, odpornega na vremenske vplive, je odličen za sprostitev na soncu.

 

Oblikovanje: Manutti

Design Team

Proizvajalec: Manutti




Faz Daybed, Vondom

 

Kolekcija Faz se kar naprej širi. Nova mojstrovina Ramóna Esteveja je širok ležalnik, ob katerem ne boste potrebovali senčnika, saj ima vgrajeno zložljivo streho, ki ščiti pred škodljivimi UV-žarki.

 

Oblikovanje: Ramón Esteve

Proizvajalec: Vondom

 




 

 

 

 

Fedro, Dedon

 

Pri Dedonu so oblikovali neobičajen ergonomičen gugalnik brez nog. Ravnovesje in nagib gugalnika brez posebnega truda uravnavate z nogami.

 

Oblikovanje: Lorenza Bozzoli

Proizvajalec: Dedon



Asta Chaise Lounger, Gloster

 

Ležalnik Asta združuje uporabnost in minimalističen videz. Živobarvni ležalnik (na voljo v črni, beli, sivo rjavi, rjavi, turkizni, rdeči in zeleni barvi) poskrbi, da je tudi poležavanje pod milim nebom oblikovalsko doživetje.

 

Oblikovanje: Edi & Paolo Ciani

Proizvajalec: Gloster




Marcel, Emu

 

Zofa za zunanje prostore je sestavljena iz več elementov dimenzije 90 x 90 centimetrov, ki jih lahko poljubno sestavljate. Zofo so poimenovali Marcel in se tako poklonili Marcelu Bardiauxu, francoskemu jadralcu in avtorju.

 

Oblikovanje: Chiaramonte-Marin

Proizvajalec: Emu