Wednesday, 24. April 2024
 
   
 

 

Posebna priloga o kopalnicah: domači wellness, armature, prhe, umivalniki, keramika, sanitarije, kadi. Vse novosti in nasveti na dvanajstih straneh.

 

 

Tukaj prikazujemo le nekaj izdelkov. Več v reviji H.O.M.E. april-maj 2013

 

 




Klafs, Tangram

 

Spa, ki združuje vse, kar zagotavlja sprostitev in dobro počutje: savno, parno kopel, prho, prostor za počitek ter različna temperaturna območja in načine prhanja.

 

Dizajn: Martin Schultheiss




 

Geberit, AquaClean Sela

 

Nova WC-školjka s prho navdušuje s prefinjeno tehnologijo in dovršeno obliko, ki je delo milanskega zvezdniškega arhitekta.

 

Dizajn: Matteo Thun


 

 

Tubes, Agora'

 

V antični Grčiji je bila agora osrednji trg v mestu. Tudi istoimensko grelno telo iz aluminija okrog sebe zbere stanovalce, da bi jih ogrelo.

 

Dizajn: Nicola De Ponti

 









 

Antonio Lupi, Meteo

 

Ime prhe je navdihnilo vreme, saj je prha s številnimi nastavitvami vodnega curka prav tako spremenljiva. Izdelajo vamj ol ahko tudiz LED-lučmi.

 

Dizajn: Nevio Tellatin

 

 







 

Villeroy & Boch, Joyce

 

Mize za umivalnik v nežnem ognjenem odtenku iz kolekcije Joyce se ponašajo z globokim okroglim umivalnikom in keramično odlagalno površino. Posebnost: obširna kopalniška kolekcija, ki jo lahko z izvirnimi dodatki prilagodite svojim potrebam.

 

Dizajn: Villeroy & Boch








 

Duravit, Happy D.2

 

Kolekcija Happy D. je doživela nadaljevanje: kolekcijo Happy D.2, ki jo odlikuje elegantni in brezčasni dizajn zaobljenih robov.

 

Dizajn: Sieger Design