Thursday, 25. April 2024
 
   
 

 

APARATOVA NOVA OBLAČILA.

 

Ni več odločujoča zgolj barvna kakovost slik in filmov. Tudi barve aparata so vse bolj pomembne. Novi digitalni fotoaparati niso le tehnično vrhunski, ampak jih odlikujejo tudi modne barve te sezone.

 

 

Več si preberite v reviji H.O.M.E. 07-08/08




"Easyshare M 763", Kodak

 

 

 

Kodak

 


Zahvaljujoč skupni tipki in funkciji priljubljene so najljubše fotografije na "Easyshare M 763" vedno pri roki. Tudi multimedijski diašov ni noben problem. Na voljo je šest barv.

 



"Coolpix S550", Nikon

 

Nikon

 

 

"Coolpix S550" je najmanjši kompakten aparat na svetu s petkratnim optičnim zoom-om. Model reaktivne hitrosti ponuja tudi nove funkcije, kot je opozorilo mežikanja ali modus nasmeha."

 

 



"C-LUX2", Leica

 

 

 

 

Leica

 

 

Jasne linije odlikujejo "C-LUX2". Njegovo ohišje meri le 9 x 5 cm. Ima širokokotni objektiv in mnoge druge tehnične finese. Torbica je črna, srebrna ali pisana.



"Optio S12", Pentax

 

 

Pentax

 

 

Kompaktni "Optio S12" tudi pri nasprotni svetlobi avtomatsko pazi na ostrino obrazov in z barve kože naredi optimalno. S kopico programov ste pripravljeni na skoraj vsako situacijo.



"1030 SW", Olympus

 

 

 

 

Olympus

 

 

 


Idealen za dejavne. "1030 SW" je odporen proti udarcem in zlomom, ne ustraši se niti zmrzali ter je vodotesen do 10 metrov globine. Kovinsko ohišje je seveda odporno proti praskam in na voljo v treh barvah.